Rørbøying

"VI BØYER STÅL,RF-SYREFAST 316, CUNIFER,6MO, DUPLEX, SUPERDUPLEX mm"

RØRBØYING

 

I vår maskinpark har vi flere CNC bøyemaskiner som bøyer alt ifra 10mm opp til 168mm. Vi har muligheter til å legge inn 3D filer direkte i vårt tegneprogram som er linket opp imot bøyemaskinene. Vi kan også ta på oss oppmålinger, både elektronisk og manuelt.

 

Vi bøyer så å si alt av materialer som f.eks stål, RF-syrefast 316,cunifer, 6MO,duplex,superduplex mm.

 

Vi er også fullt utrustet og sertifisert med maskiner for GS-Hydro’s flenssystemer som 37°krageflenssystem, 90°krageflenssystem og GS-Retain Ring flensesystem/Grooving. Vi har også utstyr for walform og formontering.

 

Fordelene med prefabrikering og rørbøying med sveisefri utførelse er mange. Først og fremst får man en tids og kostnadsbesparelse om man sammenligner med tradisjonell sveising. Erfaringstall viser en besparelse på mellom 10 og 20%. Passformen på et system vil bli eksakt etter tegning/oppmåling. Man får også en mye bedre kvalitet på et anlegg ved bøying ettersom man eliminerer antallet lekkasjepunkter, skjøtepunkter og slitasjepunkter. Man får også et mye bedre anlegg i forhold til flow/motstand da det blir litt større radier enn ved bruk av sveisebend/deler. Spesielt godt egnet opp i mot næringsmiddelindustrien med tanke på massetransportering, vacuumsystemer osv. Man eliminerer også utfordringer og kostnader om det forligger krav til røntgen/trykktesting.

 

Under her finner du mer informasjon om kapasiteter ved bøying og de ulike flensesystemene.

 

 

GS 37°krageflenssystem

 

GS 90°krageflenssystem

 

GS-Retain Ring flensesystem/Grooving

 

Radiuser 12-168mm

 

 

 

Her kan du se en film som viser en bøyprosess, alt fra tegning til ferdig produkt.

På denne siden kan du lese mer om Rørbøying og fordelene med prefabrikasjon.

Her kan du se på noen av våre referanseprosjekter.

Link til vår samarbeidspartner.

"GOD KVALITET TIL RETT TID!"

 

 

Copyright 2014 © LC Production. All Rights Reserved