Rørbøying

Oppdag kvaliteten i verden av presisjonsrørbøyning!


I en tid der teknisk perfeksjon er mer en nødvendighet enn en luksus, er perfekt utformede rør grunnlaget for prosjektoptimalisering og smidig, problemfri montering. Hos LC Produktion AS erkjenner vi den viktige rollen nøyaktig bøyde rør spiller i ulike industrielle applikasjoner. Ved å bruke toppmoderne, CNC-styrte bøyeapparater garanterer vi rørbøyningstjenester av høyeste klasse. Vår innovative tilnærming lar oss møte forventningene til selv de mest krevende kundene.

Teknikk for bøying av rør med numerisk styrt bøyeutstyr.


Med denne metoden sikrer bøyemaskiner, utstyrt med mandreler som føres inn i røret under bøyning, beskyttelse mot deformasjoner. Mandreler beskytter rørets indre overflate mot å krølle seg og bukninger, spesielt ved håndtering av tynnveggede rør eller de som er laget av myke materialer.

Det er nettopp datamaskinens numeriske kontroll (CNC) som er kjernen i denne teknikken og tilbyr enestående presisjon i bøyeprosessen. Den lar deg nøyaktig styre bøyevinkelen og posisjonen, noe som gjør det mulig å lage intrikate former mens man opprettholder en konsekvent profil. Basert på data som er angitt av operatøren, utfører maskinen automatisk operasjoner i henhold til de definerte parameterne.

Bruk av denne teknikken garanterer høy repetisjonsnøyaktighet i rørproduksjon, noe som gjør den til en ideell løsning i sektorer hvor presisjon og kvalitet er avgjørende. I industrier som skipsbygging, kjemisk, energi, bilindustri til luftfart, leverer teknikken for numerisk styrt rørbøyning produkter av høyeste kvalitet som oppfyller de strengeste standardene.

Muligheter innen avdeling for rørbøyning.


Vi tilbyr tjenester for bøyning av rør i forskjellige diametre og veggtykkelser, laget av materialer som: karbonstål, rustfritt stål, duplex, cunifer osv. Etter bøyning kan rørene være utstyrt med flenser, pressede forbindelser, freste tilkoblinger eller andre, i henhold til kundens behov. For detaljert informasjon oppfordrer vi deg til å kontakte oss direkte.