Sveising

Sveising hos kunde og i eget verksted


LC Produktion spesialiserer seg på å levere sveisetjenester av høyeste standard og kombinerer lang erfaring og moderne utstyr for å møte kravene fra selv de mest krevende kundene. Våre faste medarbeidere har lang erfaring og har også muligheter til å utføre sveiseoppdrag og installering på din lokasjon.


Vi tilbyr spesialiserte sveisetjenester for rør med ulike diametre og veggtykkelser, laget av materialer som: karbonstål, rustfritt stål, duplex, cunifer osv. For detaljert informasjon, oppfordrer vi deg til å ta direkte kontakt med oss.

i tilbyr spesialiserte sveisetjenester for rør med ulike diametre og veggtykkelser, laget av materialer som: karbonstål, rustfritt stål, duplex, cunifer osv. For detaljert informasjon, oppfordrer vi deg til å ta direkte kontakt med oss.


Sveisingsteknikker vi utfører.

TIG Sveise Teknikk 


TIG-sveising bruker en wolframelektrode som ikke forbrukes under sveise-prosessen. Sveiseområdet beskyttes av en inert gass, vanligvis argon, som forhindrer kjemiske reaksjoner av sveisen med luft. Denne prosessen produserer en veldig ren og presis forbindelse, noe som gjør den ideell for spesialiserte applikasjoner og der utseendet teller.


Orbital Sveiseteknikk 


Robotisert sveising er en effektiv og nøyaktig sveisemetode, som LC Produktion har lang erfaring med å utføre både på eget verksted og på kundens lokasjon.